Сбогуваме се с Костадин Костадинов
Сбогуваме се с Костадин Костадинов 18.01
2021

Отиде си Костадин Костадинов – собственик на фирма „Хелиос”, наш член, колега и приятел. Коцето, както всички го наричахме, изгуби битката с коронавируса,  на 17 януари 2021 г. Поклонението ще бъде на 19 януари, от 11,30 часа, на Стария гробищен парк.

Костадинов бе един от първите съмишленици, застанали зад бизнес сдружението в Севлиево и негов председател от 2009 до 2014 година. По време на ръководството му бизнесът подкрепи създаването на велоалеята в парк „Черничките”, застана зад доброволческата инициатива на Младежкия център – „Светът такъв, какъвто си го направиш”, а кино „21 век” бе оборудвано с 3D техника. Стотици са обществените, спортните и културните мероприятия, за реализацията на които той помагаше. Но сърцето и душата на Коцето бяха отдадени най-много на децата – за тяхното образование, спорт, изкуство, за тяхното израстване и развитие, той не жалеше време и средства.

„Искам в следващите 20 години да останем все така задружни, да се уважаваме и да отстояваме своето мнение, ако сме сигурни, че то е правилното”. Това ни завеща на една от благотворителните вечери по повод годишнина на сдружението Костадинов.

Няма да го забравим! Нито теб!

Светъл да е пътят ти, приятелю!

© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group