Новини и събития
 • 03.04
  2013
  Посещение на посланика на Кралство Холандия Н.пр.Карел ван Кестерен в гр.Севлиенво Посещение на посланика на Кралство Холандия Н.пр.Карел ван Кестерен в гр.Севлиенво

  При посещението си в Севлиево, посланикът на Кралство Холандия Н.пр.Карел ван Кестерен се срещна с членове на бизнес сдружението. На срещата бе презентирана дейността на "Севлиево 21 век" и бяха обсъдени въпроси, свързани с инвестиционния климат в общината и страната.

 • 16.01
  2013
  „Севлиево 21 век " се кандидатира за годишните награди на Българския форум на бизнес лидерите в категориите „Инвеститор в обществото" „Севлиево 21 век " се кандидатира за годишните награди на Българския форум на бизнес лидерите в категориите „Инвеститор в обществото"

  Бизнес сдружение „Севлиево 21век" се кандидатира за годишните награди на Българския форум на бизнес лидерите в категориите „Инвеститор в обществото". Номинацията е с реализираните проекти на сдружението за оборудване на киносалон „21 век“ с 3D техника и доброволческата инициатива „Ден на обществена ангажираност".

 • 18.12
  2012
  Tържествено откриване на новото оборудване в кино "21 век" Tържествено откриване на новото оборудване в кино "21 век"

  На 18 декември 2012 година бе осветено и тържествено открито оборудваното с нова 3D техника кино "21 век". Средствата за закупуването й в размер на 79 хиляди лева бяха набрани с дарнеия от членовете на бизнес сдружение "Севлиево 21 век". На тържественото откриване в НЧ "Развитие 1870" присъстваха председателят на  Съюза на народните читалища Николай Дойнов и Георги Руйчев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнеслидерите.

 • 01.11
  2012
  Благотворителна вечер под мотото „ 3D киното на 21 век“ Благотворителна вечер под мотото „ 3D киното на 21 век“

  На 1 ноември 2012 година се проведе традиционната благотворителна вечер на сдружението. Тази година тя бе под мотото „ 3D киното на 21 век“ . На срещата членовете на сдружението отново показаха своята съпричастност към обществения живот в Севлиево като чрез дарения успяха да наберат 70 000 лева за новото оборудване в киносалона.

 • 05.03
  2012
  Сдружението подкрепи инициатива на Общинското училищно настоятелство Сдружението подкрепи инициатива на Общинското училищно настоятелство

  През м.май 2012 година Сдружението подкрепи инициатива на Общинското уилищно настоятелство за изработване на „Карта за туристическите обекти и маршрути в Севлиево“. Инициативата бе изцяло финансирана от сдружението, което награди с модерен лаптоп отличилият.........................

© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group