Четвърт век ше отбележи сдружението през настоящата година
Четвърт век ше отбележи сдружението през настоящата година 26.02
2018

Двайсет и пет години от своето създаване ще отбележи през тази година сдружение "Севлиево 21 век". Годишнината ще премине под мотото на различни обществени инициативи, част от които бяха предложени на проведеното на 22 февруари годишно общо събрание на съюза.

На него присъстваха 40 от членовете на сдружението, които приеха отчета на председателя г-н Емил Гатев за изминалата 2018-а. Сред акцентите в него са успешно реализираната стипендиантнска кампания, благодарение на която трима ученика от СУ "Васил Левски" - Любен Димитров, Яна Пенчева и Теодора Маринова, получават по 1200 лева за учебната 2018/2019 година.  "Севлиево 21 век" остана вярно на традицията всяка година да дарява набраните на благотворителна вечер средства и така в началото на феврвуари 2018-а РУ "Полиция", чрез Община Севлиево, получи професионален реквизит в помощ на обществаната сигурност за над 14 хиляди лева.

На годишното събрание бяха приети плана за работа през тази година и двама нови членове на съюза - "Две плюс две" ЕООД и "Вамина" ООД.

А инж.Красимир Копчев, който бе два мандата председател на УС, негов член и един от най-активните участници в обществения живот на сдружението, получи почетния плакет на "Севлиево 21 век".

© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group