Бизнессдружение "Севлиево 21 век" отбелязва 25-годишнина
Бизнессдружение "Севлиево 21 век" отбелязва 25-годишнина 18.12
2018

Бизнессдружение "Севлиево 21 век" отбелязва своята 25-годишнина от създаването си. Учредено през 1993 година като Съюз на работодателите, чието начало поставят 21 бизнесмени и ръководители, днес сдружението е равностоен партньор и инициатор на много важни за Севлиево и неговите жители проекти.

В празничната юбилейна седмица "Севлиево 21 век"  подари на най-малките севлиевчета - децата от подготвителните групи на детските градини от община Севлиево кинопрожекция в кино "21век". Между  13-17 декември се проведе традиционния коледен футболен турнир за наградите на бизнес сдружението. В понеделник, 17декември, Управителният съвет покани на приятелска среща част от учредителите на сдружението, към които засвидетелства благодарност и уважение за подкрепата през годините. Пак на 17 декември, на пл. "Свобода " бе разположена фото изложба за дейността на съюза през изминалите 25 години. Ативиран е постоянно стоящ КИОСК- компютърен терминал, който дава достъп до информация по електронен път. Придобивката е  подарък за гражданите на община Севлиево от бизнес сдружение "Севлиево 21 век".

На 18 декември се проведе традиционната празнична коледна вечер за членовете на сдружението, а на 19 декември от 17.30 ч. на площад "Свобода" ще има празничен концерт с участието на вокална група "Децата на Севлиево". духов оркестър VIVO Монтана - победител в т конкурса "България търси талант"2016, и много коледни балони за децата.

Снимки към тази новина
© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group