Аксел, Хакан и Драгомир са стипендиантите за новата учебна година
Аксел, Хакан и Драгомир са стипендиантите за новата учебна година 01.11
2019

Двама възпитаници на ПГМЕТ "Ген.Иван Бъчваров" и един на СУ „Васил Левски” Севлиево са новите стипендианти на сдружение „Севлиево 21 век” за учебната 2019/2020. Аксел Керим Кочум от 11 клас на СУ „Васил Левски”, Хакан Хасан Чирак от 12 клас и Драгомир Мариянов Маринов от 11 клас на ПГМЕТ ще получат по 1200 лева - стипендия, с която да подпомогнат образованието си.

            Децата бяха отличени на днешното тържество на пл.Свобода, с което Севлиево отбеляза Деня на народните будители – 1 ноември.

            В тазгодишното издание на конкурса „Стипендии 21 век” участваха 6 ученици, с които комисията проведе събеседване и излъчи трима от тях. Управителният съвет на сдружението реши да бъдат стимулирани и ученици, работили за реализация на каузите на сдружението, които ще получат еднократна парична стипендия. Това са Веселин Стефанов Конов и Николай Христов Йовков.

 Ученическите стипендии за отличен успех и постижения в учебната дейност са инициатива на севлиевския бизнес вече пета година, която цели да поощри и мотивира младите хора в общината да инвестират в своето образование.

 

© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group