"Идеал Стандарт - Видима" дари модерни тоалетни на Севлиево
"Идеал Стандарт - Видима" дари модерни тоалетни на Севлиево 02.09
2013

Нови модерни тоалетни вече има в Севлиево. Придобивката е дарение от "Идеал Стандарт - Видима" за всички жители и гости на града. Средствата за ремонта на старите градски тоалетни зад магазин "Зона" са в размер на 50 хиляди лева. Днес помещенията са изцяло ремонтирани и обновени – газифицирани за зимата, климатизирани за лятото и ароматизирани целогодишно, тоалетните са малко бижу в центъра на града. Дори стълбите, които водят към тях са с подово отопление, за да не замръзват през зимата.

На 2 септември санитарните възли бяха официално открити от инж. Красимир Копчев – изпълнителен директор на „Идеал Стандарт-Видима“, чиято е идеята за ремонта на старите градски тоалетни, Валентин Ганев – изпълнителен директор на завода за санитарна керамика „Идеал Стандарт - Видима“, който бе на церемонията и в качеството си на председател на сдружение „Севлиево 21 век“ и кмета на общината д-р Иван Иванов. „Моето желание бе в Севлиево да има това, което се палага на жителите на Европа“, сподели при откриването инж. Копчев. И добави, че в новите тоалетни е вложено всичко, което се произвежда в заводите на „Идеал Стандарт - Видима“.

 Размерът на инвестицията е 50 000 лв., обясни Валентин Ганев, който представи и останалите фирми, участвали с труд и средства в ремонта на санитарните възли – „Екипстрой“, „Енергоинженеринг“, „Севлиевогаз 2000“, „Енергия 2001“ и „Прометал“. А цялата инициатива да се подарят на севлиевци и гостите на града ни модерни тоалетни е посветена на тазгодишния 20-годишен юбилей на сдружение „Севлиево 21 век“. „Отбелязваме нашата годишнина по най-добрия начин, като даряваме“, не скри задоволството си председателят на организацията г-н Ганев.

 „Приемам с радост дарението и се надявам да го пазим по-дълго време в този му вид“, сподели кметът д-р Иванов, минути преди г-н Копчев да му връчи удостоверението, с което реновираните тоалетни се даряват на Община Севлиево. От „Идеал Стандарт - Видима“ се ангажираха още да осигурят поддръжката на тоалетните за една година, като назначат свой служител. След това Общината ще разкрие щат за това, ангажира се кметът.

 

 

Снимки от събитието
© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group