Бизнес сдружениe „Севлиево 21 век” официално откри фитнес център на открито
Бизнес сдружениe  „Севлиево 21 век” официално откри фитнес център на открито 23.04
2015

Комбиниран фитнес на открито, изграден изцяло с дарения на бизнес сдружение „Севлиево 21 век” , бе официално открит в Севлиево на 22 април. Общата стойност на площадката, която се намира в Южния комплекс, е 23 хиляди лева, набрани на благотворителна вечер на сдружението в края на 2014 година.

На откриването присъсътваха кметът на Севлиево д-р Иван Иванов, председателят на бизнес сдружение „Севлиево 21 век“ Момчил Кънев, Валентин Ганев - член на управителния съвет на сдружението и директор на завода за санитарна керамика на „Идеал Стандарт – Видима” АД, членове на сдружението, граждани.

Специален гост на събитието бе световният шампион по спортна гимнастика Йордан Йовчев. Към присъстващите той се обърна с дмутите:„Личният пример е много важен, защото винаги носи положителна енергия. Това, че намерихте сили и желание да направите този обект, е изключително важно за подрастващото поколение. С тази модерна площадка младите могат да спортуват навън”, заяви Йордан Йовчев.

Председателят на бизнес сдружението Момчил Кънев връчи на кмета д-р Иван Иванов технически паспорт за спортните съоръжения и пожела на всички млади хора да ползват фитнеса на открито също толкова време, колкото отделят в интернет. „Благодаря на всички членове на Бизнессдружението „Севлиево 21 век”, за това, че подкрепиха тази идея и че успяха да финансират и изградят фитнес площадката“, заяви д-р Иванов.

В своето изказване Валентин Ганев разказа как е била реализирана идеята и че всъщност двигател за това е било желанието на младите хора за изграждането на фитнеса. Средствата са събрани на специална благотворителна вечер, в която са участвали над 30 фирми и членове на сдружението.

След официалното откриване деца от Спортен клуб „Дан Колов” и ученици от ПГ „Ген. Ив. Бъчваров” бяха сред първите трениращи на новата площадка, а някои от тях дори получиха напътствия от Йордан Йовчев.

 

Снимки от събитието
© 1993 - 2018 Сдружение 21 век. Всички права запазени! Уеб дизайн и разработка от PV Group